Muž i njegova ljubavnica su me najstrašnije vređali: Zahvaljujući tome sada izgledam...

Muž i njegova ljubavnica su me najstrašnije vređali: Zahvaljujući tome sada izgledam najbolje u životu!

44
0
Podeli

Za vreme trudnoće Betsi Ajala (34) iz Hjustona nabacila je dosta kilograma. Ona je 2013. godine rodila ćerku Izabelu a kada je stala na vagu ustanovila je da ima 119 kilograma!

Ona je uvek imala višak kilograma, ali nikada nije dosegla takvu težinu. Šest meseci nakon porođaja, saznala da je muž sa kojim je u braku bila 17 godina vara, i to tako što mu je pregledala poruke i ustanovila da je muž i ljubavnica između sebe zovu “debela krava.”

– Bila sam van sebe. Imala sam šestomesečno dete, bila sam deblja nego ikada, brak i karijera su mi propadali – priča Betsi. Međutim, ubrzo je uvidela da su upravo te uvrede ono što će je pokrenuti. Bacila se na dijetu sa svojom sestrom i počela da svakodnevno trenira.

– I pre svega toga stalno sam se molila da mi se život nekom magijom preokrene, i zaista se preokrenuo nakon tih poruka – kaže Betsi koja je ostavila muža i posvetila se sebi i detetu. Rezultat? Smršala je 47 kilograma i srećnija je nego ikada!

– Sada sam i spolja i iznutra sasvim drugačija i srećnija osoba! I najvažnije od svega, dobar sam primer svom detetu! – poručuje na kraju Betsi.

izvor blic.rs