Dečko joj je govorio da je “debelo smeće.” U inat njemu smršala...

Dečko joj je govorio da je “debelo smeće.” U inat njemu smršala je i sada je MOLI da mu se vrati!

48
0
Podeli

Alvina Rejn (32) iz Filadeldfije nije uvek imala probleme sa kilogramima. Tek kada je upoznala svog tadašnjeg nasilnog dečka i ušla sa njim u vezu, počela je da gomila kilograme jer je jela brzu hranu pokušavajući da se reši depresije. Mogla je da nosi samo mušku odeću, a i nju u broju XXL. Čak joj je i penjanje uz stepenice bio nesaglediv napor.

Svakodnevno je trpela ponižavanja i uvrede s njegove strane, ali nije mogla da smogne snage da ga ostavi. U periodu kada je bila najteža, imala je 125 kilograma, dečko ju je nazivao “debelim đubretom” i govorio joj je da nikada neće moći niti da smrša niti da ima drugog dečka, kako bi je izmanipulisao da ostane u vezi sa njim.

Imala je visok krvni pritisak, pretio joj je dijabetes, stalno je imala napade panike. Onda je 2009. godine rešila da joj je dosta svega. Imala je decu koja su zavisila od nje i znala je da nešto mora da uradi.

Tada je prešla na ketogenu dijetu, a kad god bi pomislila da odustane, setila bi se reči svog dečka: “Niko te nikad neće hteti”, i to joj je, kaže, davalo motivaciju. I to kakvu, jer Alvina je uspela da smrša 59 kilograma.

Pokrenula je i svoj blog kako bi motivisala ljude sa istim problemom da joj se priključe, a ubrzo nakon njene transformacije, srela je majku svog bivšeg dečka koja je ostala zapanjena. Uskoro je usledio i poziv od njega – molio je da mu se vrati. Na svu sreću, Alvina ga je odbila. Danas je u braku sa čovekom po imenu Saša koji je, kaže, čuva kao malo vode na dlanu.

– Želim da poručim svima da mogu da transformišu svoj život! Tako je moćna spoznaja da vi imate kontrolu nad svojim telom i svojim životom – savetuje na kraju Alvina.

izvor blic.rs