OVAKVI TI UOPŠTE NE TREBAJU U ŽIVOTU: 5 tipova muškaraca kojima ne...

OVAKVI TI UOPŠTE NE TREBAJU U ŽIVOTU: 5 tipova muškaraca kojima ne treba davati šansu

65
0
Podeli

Davanje šanse je odlična stvar, pogotovo ako je reč o frajeru koji baš i nije tvoj tip, ali frajeri o kojima pričamo su oni koji jednostavno više ne zaslužuju šansu, barem ne ako želiš da budeš srećna.

Vampir

Onaj koji uvek zaboravi novčanik i nekako baš nije sklon učestvovanju u troškovima pa pušta tebe da sve platiš – ne podržavamo ženske sponzoruše, ali bogami ne podržavamo ni muške.

Zavisnik od problema

Postoje ljudi koji se osećaju živima jedino kad su okruženi problemima, a ako problema nema, oni će ih sami izmisliti. Ovaj frajer će stalno da kuka i traži sažaljenje i pomoć, a istina je da jednostavno ne želi pomoći samom sebi.

Spušteni kriterijum

Nije dobro imati previsoke kriterijume, ali nije dobro ni ostati u vezi s nekim samo zato što misliš da ne možeš bolje. Umesto da njemu stalno daješ šansu, probaj jednom da je daš sebi.

Dobar samo na papiru

Na prvi pogled, on je idealan – zgodan, pametan, ima dobar posao i život koji izgleda kao život koji bi ti mogao odgovarati… Ali, vrlo brzo postaje očigledno da je on samo jako dobro zapakovana dosada. Frajer s kojim nemaš hemiju jednostavno nije frajer kojem treba stalno davati šansu, pogotovo ne samo zato što je dobar na papiru,

Zločesti dečko

Ne govorimo o tipu koji nije baš totalna dobrica – govorimo o tipu koji je odgovoran za tvoje suze, neprospavane noći i nesigurnost, a kojem je istovremeno potpuno svejedno što ti to radi. Zločesti momci su za klinke, a ako si žena koja je spremna na nešto bolje, pokušaj da daš šansu pravom muškarcu.

izvor zenskikutak.rs