Suprug godine: Poruka koja će muškarcima otvoriti oči

Suprug godine: Poruka koja će muškarcima otvoriti oči

55
0
Podeli

Strah od braka muči muškarce koji se boje pomisli da čitav život provedu s istom ženom. No, post na Facebooku koji je skupio 655.000 lajkova i podijeljen je preko 277.000 puta sagledao je stvari iz sasvim druge perspektive, a muškarcu koji ga je napisao dodelio titulu supruga godine
Dale Partridge je popularni književni autor i motivacijski govornik koji muškarcima rado daje savete o sretnom braku i ljubavi. Dale je na svom Facebooku nedavno objavio divnu fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronicom, a uz fotografiju napisao je još divniji post.

„Strah od braka muči muškarce koji se boje pomisli da čitav život provedu s istom ženom“

Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati provesti sa samo jednom ženom. To jednostavno nije istina. Zaljubio sam se u 19-godišnju penjačicu, oženio se za 20-godišnju ljubiteljicu životinja, osnovao obitelj s 24-godišnjom majkom, zatim izgradio farmu s 25-godišnjom domaćicom, a danas sam u braku s 27-godišnjom mudrom ženom.

Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bićete presretni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tokom godina. Nemojte reći ne braku, recite da i nastavite govoriti da do smrti, poručio je Dale Partridge muškarcima.

Post je skupio više od 655.000 lajkova te mnoštvo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje
supruge.

U braku sam s istom devojkom gotovo 40 godina, zašto bi, dovraga, muškarac želio više od jedne žene. Ona je oduvek bila sve što želim i trebam, napisao je Kelly.

Ne verujem da bi se ijedan muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dečak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voleti i poštovati. Usrećivati nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrednije, poručio je Barry.