Udvarao joj se neviđeno dobar frajer! Izveo je u restoran, a onda...

Udvarao joj se neviđeno dobar frajer! Izveo je u restoran, a onda je PREVARIO tako da o tome priča svet!

64
0
Podeli

Svi mi imamo horor priče sa prvih sastanaka, ali ovo je zaista previše!

Dajen Gilmet iz Los Anđelesa mislila je da je pronašla savršenog čoveka kada ju je on kontaktirao putem jedne aplikacije za upoznavanje.

– Poslao mi je zavodljivu poruku punu komplimenata – objašnjava Dajen kako je zavodnik bacio mamac.

Polaskana, prihvatila je da se vidi sa njim. Predložio joj je jedan fini restoran u centru Los Anđelesa koji je poznat po jačim cenama. To joj nije bilo idealno, ali je ipak prihvatila.

– Naručio je baš dosta hrane. Predjelo, pa šniclu, onda i nekoliko priloga, pa čašu vina. Baš se raspojasao i uživao je. Dok je privodio jelo kraju, izvinio se i rekao da mora da obavi telefonski razgovor – priča šikirana Dajen.

Nakon 15 minuta, shvatila je da se zavodnik neće ni vratiti. Njoj je od njega ostao račun od 163 dolara.

– Kada sam krenula da mu pošaljem poruku preko aplikacije na kojoj smo se i upoznali, ustanovila sam da me je blokirao – kaže žena. Ostalo joj je samo da se preznojava i da na kraju plati račun. Kada se vratila kući, postavila je njegove slike na internet kako bi upozorila i druge žene.

Ispostavilo se da se radi o Paulu Gonzales, koji je već poznat policiji zbog brojnih prijava žena, ali i lokala kojima nije platio usluge i robu. Dajen kaže da joj se sada masovno javljaju žene koje su doživele istu stvar od njega, ali su se stidele da to priznaju.

izvor blic.rs